Swedish Beauty Awards 2021 blir digital skönhetsgala!

Den 15 april öppnar Swedish Beauty Awards 2021 upp de digitala portarna. I år blir Sveriges största och mest prestigefulla skönhetsevent en livesänd gala – och alla beautyfantaster är inbjudna. Kosmetik- och hygienföretagen (KoHF) ser möjligheten i att fler ska få en inblick i skönhetsbranschen och ta del av medlemmarnas betydande initiativ och engagemang.

– Vi ser fram emot att välkomna alla som vill ta del och inspireras av branschens utveckling, säger Olof Holmer, VD på Kosmetik- och hygienföretagen.

Det blir en fantastisk galaupplevelse – där branschen och allmänheten skriver skönhetshistoria tillsammans! Under en fullspäckad livesändning på 60 minuter kommer gästerna att få ta del av trendspaningar, inspiration och storslagen underhållning. Genom det digitala eventet kan gästerna interagera på ett helt annat sätt än tidigare – genom chattforum, frågeställningar och tävlingar. Under kvällen presenteras årets nominerade produkter och vinnarna koras.

– Ledordet för årets gala är tillsammans. Vi ser det som en fantastisk möjlighet att kunna bjuda in alla som är intresserade av den värld som skönhetsbranschen innefattar. Branschen blandar livsviktiga hygienprodukter med flärd och glam samt högteknologi med subtila känslor. Dessutom bidrar den med många miljarder till Sveriges export. Vi är otroligt stolta över att arbeta inom den här branschen och ser fram emot att kunna lyfta våra medlemmars engagemang. Gästerna kommer att bjudas på en innovativ show, glädje och kunskap, avslutar Olof.

Säkra din biljett till årets största skönhetsevent!

------

Om Kosmetik- och hygienföretagen

Kosmetik- och hygienföretagen är en branschorganisation för företag som importerar, tillverkar eller marknadsför kemisk-tekniska konsumentprodukter som kosmetik och hygienprodukter, tvättmedel och rengöringsmedel. En av organisationens målsättningar är att öka omvärldens kunskap om den kemisk-tekniska branschen samt ligga steget före i hälso- och miljöfrågor.

Om Swedish Beauty Awards

Swedish Beauty Awards är Sveriges enda oberoende branschtävling för skönhets- och hårvårdsprodukter. Prisutdelningen anordnas årligen i april för att uppmärksamma och belöna de skönhets- och hårvårdsprodukter som utmärkt sig under det föregående året. De vinnande bidragen utses efter noga utförda utvärderingar av förtroendevalda jurymedlemmar som besitter specialistkunskaper inom skönhetsbranschen.

Föregående
Föregående

“Jag är svårflörtad när det kommer till nya produkter, men älskar att bli överraskad”

Nästa
Nästa

GIVE BACK syftar till att öka cancersjuka kvinnors välbefinnande